Home

2009.md – un nou proiect împuşcat din casa NMG

2009.md este un nou proiect New Media Group, care tinde să aducă în prim-planul politic oameni noi, instruiţi, care ar merita să se regăsească în viitorul Parlament. Proiectul reprezintă un exerciţiu al comunităţii on-line moldoveneşti prin care se încearcă a testa şi căuta noi persoane valoroase.

Desfăşurarea proiectului este divizată în 2 cadrane de timp:

I – înregistrarea candidaţilor
II – votul pentru candidaţii care merită să se regăsească în viitorul Parlament.

La o zi de la lansarea proiectului s-au conturat şi câteva critici care ţin de:

Design

Răspuns: Da, poate nu e cel mai reuşit, însă în momentul în care am avut de ales între design şi timp îndeajuns pentru proiect, am decis să mergem pe varianta a II-a. Mai ales că punem accent pe proiect în sine, şi nu pe chestiile tehnice.

Aprobarea candidaţilor
Răspuns: Când vorbim de politicieni noi, ne referim la cei care nu sunt nomenclaturişti. Totodată, pot exista persoane care se află între catalogarea “de tip nou” şi “nomenclaturist”. Credem că în faza de vot, cei care vor alege, vor face diferenţa, astfel că mai multe persoane de pe arena politică din prezent s-ar putea regăsi în această listă de candidaţi. Rămâine ca “electoratul virtual” să facă diferenţa şi în final să avem o listă de persoane noi, care într-adevăr merită să se regăsească în viitorul Parlament.

Exit mobile version