Home

Orange sare în ajutorul lui Dorin Chirtoacă

După ce mai mult de 5 conturi bancare ale Primăriei au fost blocate de “cei de sus”, organizarea Hramului Chişinăului părea să devină una din problemele cele mai “înţepătoare” pentru edilul capitalei.
Azi, pe când ieşeam grăbit din birou, Ion Bargan mi-a spus că Dorin a rezolvat problema şi că hramul va fi susţinut de agenţi economici. Nu am mai reuşit să pun întrebări, dar am găsit răspunsul la ele în drum spre casă.

În Chişinău şi-au făcut apariţia şi noile billboard-uri Orange, care ne spun că “Primăria Chişinău & Compania Orange te invită la Hramul Chişinăului”. Iată şi sponsorul, mi-am zis.
Chirtoacă declară că “In calitate de Primar General, vreau sa asigur de tot respectul meu Compania Orange Moldova, care este un partener pe masura evenimentului, pentru plusul de valoare si calitate adus acestei sarbatori dragi tuturor chisinauenilor“.

Mişcare frumoasă a companiei operate de France Telecom, care la sigur îi va aduce un plus de simpatie şi imagine asociindu-se cu numele Dorin Chirtoacă şi apărând ca un salvator într-un moment dificil pentru acesta.

Pentru detalii, treceţi pe aici.

P.S. Sunt curios să ştiu, cine şi la cine a apelat?! Trebuie să crape comuniştii de ciudă că nu le-a ieşit piedica 🙂
P.S2. Se mişcă greu Orange cu Iphone-urile şi cu 3G-ul!

Exit mobile version