Home

Fenomenul “Soacra Mică” lansează blogurile de pe LadyClub.md

Scriam la începutul acestei luni că New Media Group pregăteşte 3 lansări importante în a doua jumătate a lui iulie: modulul Shopping LadyClub, lansarea modulului de bloguri pe LadyClub şi un nou produs media. Pe 24 iulie am lansat oficial modulul de bloguri pe LadyClub. Cea care a spart gheaţa a fost nimeni alta decât Soacra Mică – o blogheriţă fenomen prin stil şi atitudine.

Soacra Mică ne-a uimit de la primele posturi prin modul interesant de a aborda lucrurile şi sinceritatea faţă de vizitatori. Francheţea şi deschiderea către comunicare, prinsă în sintagme de te dai pe spate de râs, au adunat zâmbete “la greu” în oficiul nostru. Cum planurile noastre alergau atât după bloguri cât şi după femei (tot la femei ne e capul :)), mama soacră ne-a sucit “minţile” într-un timp foarte scurt.

“Ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am luat”. Aşa ar suna în limbajul soacrei prietenia cu echipa NMG. Decizia de a ne “însura” a fost votată în ambele lecturi de către NMG fără multe comentarii.

Astfel, începând din 24 iulie, Soacra Mică va avea parte de o promovare continuă pe produsele on-line ale noastre, ea fiind în schimb o generatoare de conţinut interesant pentru LadyClub. Nu vom interveni în conţinutul acestui blog, ci din contra vom promova independeţa lui şi a gândurilor autoarei. Dacă nu ai cunoscut-o încă pe soacră, atunci dă o tură pe aici. Îţi promit că o să mai vrei!

În curând sistemul de bloguri LadyClub va lansa noi surprize…doar pentru vizitatoarele fidele 😉

P.S. Noul produs NMG încă îşi aşteaptă lansarea. Poate august, poate septembrie.

Exit mobile version