Home

UNIMEDIA intră în “Stand By”, LadyClub este pus în linia de atac!

După 7 luni de activitate la “frecvenţe înalte şi supraînalte” UNIMEDIA trece la “regim de vară”, timp în care portalul de ştiri va continua să furnizeze ştiri la capacităţi un pic mai reduse decât până acum. În următoarea perioadă (iulie – august), platforma web va suferi îmbunătăţiri vizibile atât la nivel de aspect grafic, cât şi la nivel tehnic. Acestea vor permite utilizatorilor să simtă cu adevărat experienţa web 2.0.

În toamnă vom veni cu o serie de schimbări menite să ne ajute în păstrarea locului de lider pe categoria de ştiri on-line şi care ne vor permite să ameninţăm serios www.protv.md – liderul site-urilor mass-media din Moldova.

În acelaşi timp, LadyClub va acorda o atenţie sporită Shopping-ului, urmând să prezinte în această vară nu mai puţin de 10 brand-uri şi colecţii din magazinele capitalei.

Revenind la planurile NMG pot spune că în “laboratorul” companiei este în pregătire un nou proiect media, dezvoltat pe nişa de servicii on-line, pentru care încă nu a fost stabilită o dată de lansare.

Este posibil ca luna septembrie să fie “luna lansărilor” pentru NMG.

Până atunci, rămânem fideli aceleaşi filozifii: Muncă de dimineaţă până seara, pasiune şi dăruire în lucru 😉

Exit mobile version