Home

Ai da milioane pentru un site?

Trilulilu.ro – un site care a fost evaluat astăzi la 2,5 milioane €. Discutând cu mai multe persoane care activează în business-ul moldovenesc, niciuna din ele nu ar plăti / nu ar investi atâţia bani într-o platformă web.
Referindu-ne la on-line-ul nostru, oamenii se arată foarte speriaţi când văd costurile unui web site, care se ridică la zeci de mii de euro =>> de unde rezultă o neîncredere a acestora faţă de business-ul pe internet.

De aici putem deduce şi o altă concluzie interesantă: Practic toate site-urile mari din Moldova au fost făcute pe iniţiativă proprie şi pe bani puţini fără finanţare deosebit de mare.
Nu a existat o persoană care să bage sute de mii de euro pe investiţii pentru a scoate un profit ulterior. Toţi sunt foarte sceptici şi neîncrezuţi. Unica tranzacţie care a făcut valuri în on-line-ul moldovenesc este cumpărarea faces.md cu ~ 300 000$ de către cei de la Neogen.
Unul din motivele principale îl reprezintă lipsa unei certitudini că banii investiţi pot fi recuperaţi. Sunt sigur că pot fi recuperaţi, e nevoie doar de puţintică răbdare şi multă muncă.

Păcat, ar avea de câştigat mai mulţi.

Exit mobile version