Home

Cantitate VS Calitate în promovarea YOYO?

YOYO a avut/are parte de o campanie de promovare bine echilibrată: TV, billboard-uri, citylight-uri, Radio, Internet – practic toate canalele de promovare posibile. Modul în care Marketing-ul de la Moldcell şi-a structurat campania pe on-line m-a deranjat puţin.
Spre deosebire de alte companii, Moldcell îşi poate permite şi are capacitatea de a face campanii on-line mult mai bune. Pentru prima etapă ei au ales o reţea foarte mare de site-uri, fiecare cu un target diferit, dar le-au abordat pe toate la fel(cu acelaşi banner). Fiecare site are un vizitator specific şi necesită o abordare specifică, racordată la preferinţele acestuia, nu?

La 2 zile de la lansarea campaniei YOYO cu peştele (pe care un prieten o crede foarte nereuşită), când vizitam repetat site-urile, deja nu mai observam banner-ul, deoarece ochiul nu-l mai detecta, pentru că era la fel, pentru că peste tot era la fel.
Acum mă întreb, care e rostul să bagi o reclamă pentru vreo 20 de zile din care doar 10 maximum este sesizabilă?

O campanie pentru Moldcell, ar fi concepută altfel de AdCenter.

Pentru Moldcell:
În calitate de om din publicitate aştept de la Moldcell campanii care sunt tari nu doar în cantitate, dar şi în calitate.

Exit mobile version